009 ~ Hoitohevostoiminta

Otan siis kaikille tuntihevosilleni hoitajat. Tässä postauksessa olisi tarkoitus kertoa hoitajan tehtävistä ja "vaatimuksista".

Ensinnäkin vähän näistä vaatimuksista. Hoitajan tulisi pystyä käymään hoitamassa ja mahdollisesti myös ratsastamassa hevosta väh. 1 kerran kuukaudessa. Hoitajan täytyisi myös olla yli 12 vuotias tiettyjen vastuiden vuoksi. Hevosta on aina kohdeltava nätisti, kuin se olisi sinun omasi ja sen luonnetta täytyy noidattaa. Minulla on oikeus "erottaa" hoitaja tehtävästään jos näen että hän ei osaa kohdella hevosta tai muita ihmisiä.

Hoitajilla olisi myös etuja. Pääsisit hoitajatunneille hoitohevosellasi ja tutustumaan muihin hoitajiin. Voisin myös pitää hoitajaleireijä ja viikonlopun kyläilyjä yms. Ja tietysti olet oikeutettu kisaamaan hoitohevosellasi minun suostumuksella ja ottamaan sen ylläpitoon. Sekä voin pyytää hoitajia avustamaan tunneille ja leireille. Hotajilla on myös etuna päästä ratsastamaan kisahevosiani mahdollisesti aina välillä.

Hoitajat siis joutuvat opiskelemaan asioita hevosistani ja oppimaan hoitamaan niitä kaikkia. Haluan että hoitajat pystyvät käsittelemään niin hoitohevostaan kuin muitakin tallini hevosia. Älkää säikähtäkö tätä tälläistä kauheaa romaania vaan suhtautukaa siihen rennosti. Haluan järjestää hoitajille kaikkea kivaa leireistä kisoihin. Jos haluat olla osa sitä niin jatka lukemista.

Kun haet hoitajan paikkaa muista: sinun täytyy päästä ratsastamaan ja hoitamaan hoitohevostasi vähintään kerran kuussa, olet yli 12 vuotta, kunnioitat hevosta ja sen luonnetta.

Sitten hevosista:
Aston 2 hoitajaa, Noel 1 hoitaja ja poikkeuksellisesti Austin 1 hoitaja!

Austinin hoitajan täytyy olla vähintään hevosen tasoinen ja Noelilla ja Astonilla ei ole niin tarkkaa.

HOITAJAHAKUKAAVAKE: (täytä huolella ja oikein en hyväksy muuten)

Nimi: (saa olla nettinimi)
Ikä:
Ko/Ye/Re(/Me ei pakollinen)
Hoitohevosvaihtoehto 1
Hoitohevosvaihtoehto 2
Miksi haluat hoitaa juuri näitä hevosia?
Miksi haluat hoitajaksi juuri Kht Kutturikorpeen?

Lähetä kaavake tämän postauksen kommentteihin, Instagram diressä käyttäjälle @kutturikorpi tai sähköpostiin khtkutturikorpi@gmail.com. Valitsen hoitajat viimeistään 21.5 ja julkistan ne täällä ja Instagramissa.

Seuraavaan postaukseen. - Ingel

Kommentit

 1. Nimi: Glory
  Ikä: perjantaina 16
  Ko: GP / Ye: 117cm / Re: n. 100cm
  Hoitohevosvaihtoehto 1: Noel
  Hoitohevosvaihtoehto 2: Austin
  Haluan hoitaa juuri näitä hevosia, koska tykkään niiden luonteista ja ne on kivoja :))) Ja haluan hoitajaksi sun talliin, koska pääsisin usein käymään ja tälleen youknow 🙈👌

  VastaaPoista
 2. nimi:Sara ikä: täytän kahden viikon päästä 12 (en tiedä oonko liian nuori)
  Ko Ye:80-90cm Re n 70cm hoitohevos vaihtoehto:Noel hoitohevos vaihto ehto 2:Austin olisin kiinnostunut juuri näistä hevosista koska ne ovat juuri hyvän luonteisia ja ovat minun lemppareitani sinun hevosistasi Myöskin pääsisin aika hyvin hoitamaan/käymään kun asun lähellä minulla olisi myös kiinnostusta hommaan osaan hoitaa hevosia hyvin en revi kastele likaa lyö yms.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

008 ~ Kutturikorven Pääsiäiskisat 16.4.

007 ~ Mistä hevosteni nimet tulevat?